Els Oficis 2

Els Oficis 2 - ROSA GALLIFA MAS JULIANE PAIGE HARRIS


Els Oficis 2 ( ROSA GALLIFA MAS JULIANE PAIGE HARRIS) Gratis La biblioteca digital mas grande del mundo. Lea libros, audiolibros ilimitados... Acceda a decenas de millones de documentos. GRATIS con una prueba gratis ✅ La Margaret és mestra d"anglès. Treballa a una escola a Catalunya: "Sóc mestra, Em dic Margaret Swift, però els meus alumnes em diuen "senyoreta Marga». Sóc

  • Nº de páginas: 64 págs.
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editorial: AUTOR-EDITOR
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788460754374
  • 2535 libros de Métodos y material de otras lenguas

Els Oficis 2 ( ROSA GALLIFA MAS JULIANE PAIGE HARRIS) Gratis Planeta LibroMas de 9.000 libros de dominio publico para leer en smartphones, tabletas, en lectores de eBooks, en la nube o para descargar gratis ✅

La Margaret és mestra d"anglès. Treballa a una escola a Catalunya: "Sóc mestra, Em dic Margaret Swift, però els meus alumnes em diuen "senyoreta Marga». Sóc mestra des de fa disset anys. El meu marit és intèrpret , de català, espanyol i anglès. Sóc baixa i morena.» L"Albert és mecànic. Treballa en un taller de cotxes: "Em dic Albert. Tinc vint-i-dos anys. Sóc mecànic. Abans de ser mecànic vaig estudiar tres anys a un centre de Formació Professional. Després vaig treballar dos anys com a aprenent. Ara treballo de mecànic en un taller oficial a Reus." Ells ens expliquen les seves feines.

Els Oficis 2- ROSA GALLIFA MAS JULIANE PAIGE HARRIS GRATIS PDF Compra el Libro que estas Deseando de una Manera Facil y Segura. Libros para Adolescentes, Niños, Entretenimiento, Libros Electronicos, Sagas

[PDF] descargar gratis

El Libro Els Oficis 2 - ROSA GALLIFA MAS JULIANE PAIGE HARRIS -

LIBROS RELACIONADOS

Els Oficis 2 PDF CLICK AQUI