El Meu Primer Diccionari Larousse

El Meu Primer Diccionari Larousse -


El Meu Primer Diccionari Larousse (pdf) Este libro puede verse como una reformulacion para nuestro tiempo de esa unica experiencia espiritual atemporal Diccionari il·lustrat especialment pensat per a nens de cicle inicial i primària. - 1800 paraules amb definicions i il·lustracions, que han estat acuradament seleccionades, ent

  • Nº de páginas: 192 págs.
  • Encuadernación: Tapa dura
  • Editorial: LAROUSSE
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788480163798
  • 50 libros de Diccionarios y enciclopedias

El Meu Primer Diccionari Larousse- (pdf gratis) Aqui encontraras los libros mas vendidos actuales, nuevos lanzamientos en libros, ofertas en libros, eBooks Kindle, audiolibros Audible, y mucho mas.

Diccionari il·lustrat especialment pensat per a nens de cicle inicial i primària. - 1800 paraules amb definicions i il·lustracions, que han estat acuradament seleccionades, entre el vocabulari infantil més freqüent.- Cada definició va acompanyada d¿exemples extrets del món dels nens: la família, els amics, el col·legi. -20 làmines temàtiques amb dibuixos realistes pera que els nens puguin identificar animals, arbres, hotalisses, fruites, instruments musicals, mitjans de transport, etc.Junt amb els títols" Els meu primer Atlas" i" La meva primera Enciclopèdia" , forma part d¿una col·lecció indispensable per als petits més curiosos, a la qual s¿afegeix la recopilació" Contes per anar a dormir" .

El Meu Primer Diccionari Larousse - (gratis) El PDF es un formato que se puede leer desde la mayoria de dispositivos moviles.

[PDF] descargar gratis

El Libro El Meu Primer Diccionari Larousse - -

LIBROS RELACIONADOS

El Meu Primer Diccionari Larousse PDF CLICK AQUI